În ziua de 03.08.2020 conducerea Primăriei Mărgineni, ca urmare a sesizării din oficiu dar și a cetățenilor din satul Pădureni com. Mărigneni jud. Bacău, a dispus o acțiune de îndepărtare a deșeurilor de tot felul adunate de numitul Păduraru Ion în curtea sa, deșeuri ce prezentau un risc sporit pentru sănătatea cetățenilor.

Deși față de Păduraru Ion au fost luate măsuri de avertizare și sancționare conform normativelor în vigoare, acesta a continuat să adune și să depoziteze în curtea, grădina și locuința sa deșeuri de orice fel aduse de pe raza mun. Bacău. Aceste deșeuri constau în mase plastice, metale feroase și neferoase, ambalaje de tot felul, lemne, moloz, echimapente electrocasnice și electronice, îmbrăcăminte, încălțăminte și resturi alimentare, în zonă pesistând un miros greu respirabil. Astfel s-a intervenit de către Primăria Mărgineni cu utilajele din dotare și personal în vederea salubrizării curții și spațiului public din imediata apropiere a acesteia.

Cu această ocazie mulțumim și locuitorilor vecini cu numitul Păduraru Ion care au dat o mână de ajutor în activitatea efectuată de noi.


FIȘIERE ATAȘATE